Wie zijn mijn lezers?

Wie zijn mijn lezers?

Hallo lezers!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel geplaatst heb en dat is ook met een goede reden geweest. Ik gaf mijn studie en werk de afgelopen maanden even de prioriteit, maar ik heb nu een manier gevonden waarop ik mijn blog ook als prioriteit kan gaan zien. Voor mijn opleiding moet ik een vrije ruimteproject maken. Dit mag van alles zijn en ik heb ervoor gekozen om mijn blog hiervoor te gebruiken. Het wordt een crossmediale productie met veel uitleg, waarbij ik veel ga vertellen over het proces waar ik in zit. Maar, daar heb ik wel jullie hulp bij nodig! Ik wil mijn lezers graag betrekken bij mijn blog, maar ik weet eigenlijk niet wie mijn volgers zijn en wat ze interesseert. Zouden jullie daarom het volgende onderzoekje voor mij willen invullen? Ik deel de resultaten zodra ik in totaal 100 antwoorden heb! Alvast heel erg bedankt.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: